Welkom op de groepspagina van 5A.

Beste ouders,

We zijn alweer enkele weken bezig. De kinderen hebben leuke dingen gemaakt rondom het thema herfst.
Aanstaande woensdag 5 oktober start de Kinderboekenweek met als thema opa's en oma's. We hopen enkele grootouders in de klas te ontmoeten. In de laatste week voor de herfstvakantie hebben we het over fruit en bakken we appeltaartjes.

foto herfst .JPG
foto herfst.JPG
foto  herfst JPG

Beste ouders,

Een nieuw bericht na een gezellige voorleesavond. De kinderen hebben geluisterd naar het voorlezen en vooral ook veel andere 'dingen 'gedaan!! Het was zeker een speciale avond voor Maurits, omdat hij jarig was.
 Helaas kunnen we geen foto's hier plaatsen, omdat hiervoor niet voor ieder kind toestemming is gegeven.

De maand december komt in zicht. Op vrijdag 11 november bereiden we de kinderen voor op het lootjes trekken op 14 november. Op dit lootje staat alle informatie die u nodig heeft, zoals bedrag van het cadeau, surprise e.d.
De kinderen zijn aanwezig bij de intocht van de Sint op het schoolplein. Daarna vieren wij het Sinterklaasfeest in de klas.

Groep 5 A

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties

Er zijn geen items gevonden.