Welkom op de pagina van groep 3b

Onderaan deze pagina vindt u belangrijke bijlages.

17 september
De tijd vliegt voorbij. Het eerste rekenboek is uit. Eindelijk hebben we BINGO gespeeld!! We kunnen nu al getallen tot en met 20 op een getallenlijn plaatsen en min/plussommen maken tot en met 5.

Ook hebben we Bobba geknutseld. We lezen in het boek 'De Gorgels'. Zien jullie dat een paar kinderen er ook een Brutelaar bij hebben geknutseld? En buiten zijn we op zoek gegaan naar een goede vechtstok. Knap gedaan!

1 september
Wat een enthousiasme is er in de groep!! We genieten van alle momenten.

De eerste weken stonden de i,k,m en s centraal. We hebben over deze letters gelezen, geschreven, getekend, geknutseld en gezongen.
We weten nu wie zoem is en ontdekken iedere keer een nieuwe letter samen met hem.

Verder maken we klassenafspraken en ontdekken we steeds meer routines in de lesdagen.

We hebben zoem geknutseld.

mmmmmm dit vinden wij lekker!

Groep 3b

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties

Informatiebrief groep 3

23 augustus 2021

Veilig leren lezen kern start

23 augustus 2021