Zoeken Annuleren

Welkom op de groepspagina van groep 4B,

Maandag 11 mei:
      We zijn weer begonnen, het was eerst even aftasten en bekijken wat we allemaal aan het thuiswerk gedaan hebben. Ik ben trots op jullie, wat hebben jullie hard gewerkt.

Vandaag hebben we met elkaar gesproken over de afgelopen periode met het thuis leren.
      Iedereen heeft het op een andere manier ervaren. Het is goed dat we van elkaar weten hoe het thuis gegaan is.
      Jullie hebben huiswerk meegekregen voor de dinsdag. Het is de bedoeling dat jullie dat maken en woensdag weer meenemen. Dan gaan we het bespreken.

Het is belangrijk om elke dag iets voor school te doen. Lezen, tafels oefenen en de sommen tot 20 herhalen. Misschien vind je het al leuk om sommen tot 100 te maken.
      Denk daarbij goed aan de stappen. Heel veel succes!
      Tot snel.

Met vriendelijke groet,
      John van Reenen, Daniëlle Jongmans en Bob Petiet.

Via deze pagina houden we u op de hoogte van klassenactiviteiten. Voor de schoolactiviteiten, data etc. verwijzen we u door naar 'Schoolinfo' op de website.

Rekenen: Op rekengebied in groep 4 wordt van de kinderen verwacht, dat ze de sommen t/m 20 (+ én -) en de tafels van 1 t/m 5 en 10 geautomatiseerd hebben (= snel uit het hoofd kunnen antwoorden!), dat ze sommen t/m 100 (+ én -) en de tafels van 6, 7, 8 en 9 kunnen uitrekenen en dat ze met klokkijken, de hele, de halve uren, kwartieren en vijf en tien minuten voor en over het heel en half, kunnen benoemen.

Spelling: Voor spelling in wordt van de kinderen verwacht dat ze de spellingafspraken van groep 4 weten en kunnen toepassen. Hieronder volgen de spellingafspraken, zoals die onze methode 'Spelling op maat' hanteert.

Spelling op maat:
We werken na de Kerstvakantie met de spellingafspraken uit blok: 5 t/m 8

Woorden blok  1                           Woorden blok  5
Woorden blok  2                           Woorden blok 6

Woorden blok 3                            Woorden blok 7
Woorden blok 4                            Woorden blok 8

Groep 4 B

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Verslag kennismakingsavond 4 september Lees meer »