Wij heten u welkom op de groepspagina van groep 4b van onze nieuwe website. Via deze pagina houden we u op de hoogte van o.a. klassenactiviteiten en belangrijke zaken voor groep 4b. Voor de schoolactiviteiten, data etc. verwijzen we u door naar 'Schoolinfo' op de website. De informatie die u vindt op de website is leidend.
          Op de tweede groepspagina vindt u o.a. alle spellingafspraken die er in groep 4b aan de orde komen. Verder ziet u een kort overzicht wat er op rekengebied het allerbelangrijkste is en kunt u een blik werpen op de lessen Rots & Water.
          Hebt u na het lezen nog vragen en/of opmerkingen dan horen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,
          de leerkrachten van groep 4b

TIP! Meester Meep op Yurls

25 september 2020
Voor leuke, leerzame en vooral interessante onderwijs gerelateerde linkjes, klik dan hier.
  • meester meep